søndag 27. april 2008

ARBEIDSPLASSEN MIN


Idag vil jeg vise dere bilder fra en dag på jobb. Jeg er så heldig å jobbe i Atlantis barnehage i Dunkarsundet i Kristiansund. Vi har et nærområde som vi er veldig stolte av. Vi har småbåthavna som nærmeste nabo. Og barnehagen har både naust, egen båt, lavo og grillhytte til disposisjon. Jeg jobber med de minste barna i barnehagen. Og på tirsdag var vi så heldig å få være med på båttur. Båten og naustet er egentlig storbarnas, men av og til er vi andre så heldig å få være med. Og snakk om nydelig vær vi hadde. Solen skinte fra skyfri himmel og vi hadde en super dag.

På det første bildet ser vi fyret på Kvitneset.På dette bildet kan vi se Skorpa. Skulle nesten tro vi var på sørlandet. Nydelig.


Dette er utsikten vi har fra barnehagen. Naustet midt i bildet er barnehagen sitt.


Også en del av den flotte utsikten.Her kan vi se barnehagen fra den siden naustet ligger.Naustet.


Utsikt fra båten. Litt av folkeparken i bakgrunnen.
Går det an å ha det bedre på jobb. Føler meg heldig. Ønsker alle en fortsatt flott søndag.

Klem Marit.


14 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hei,og takk for turen,må jeg vel si.Ja du snakker om å ha en fin arbeidsplass,det er så utrolig fint borti der,og så flott vær dere hadde på turen,herlig.Her har det mest vært jobbing med hjemmesia,vet ikke om jeg er helt fornøyd ennå,kanskje...Hils resten av gjengen og ha en flott søndagskveld.Klem fra mamma:o)

Anita sa...

hÅh! Så flott det må være for ungene å få være på det nydelige stedet! Alle må jo bli lykkelige der!! Har savnet deg en stund nå, men der var du jo, kan jo ikke være borte såååå lenge vet du;o) Nå skal jeg videre i bloggverden! Kjekt med den nye oversikten! Klemmer fra meg!

Granberget sa...

Hei! Er innom å ser å Sååå koselig å ha en slik utsikt i arbeidstiden,den er jo knall.!!Goværet er her også, har hatt det en uke nå,å nyter det i lange baner. Fin bloggside du har=) Klems

christinasinteriør sa...

Nydelig plass for barna der.. Rå fint. Dere har vel kosa dere i fin været tenker jeg!
Ha ei fin uke Marit!!

Garden Angel sa...

Heeei!
For et nydelig sted å jobbe!!!
Rett og slett utrolig vakre omgivelser!
Skjønner godt at du koser deg der:)
Og nydelige egg og skrin under her.
Det var litt av en samling du har der!!!
Nå skal jeg gå å legge meg, så nattinatt!
Ha en fin uke!
Klem(",)

Hulda sa...

Flotte bilder fra en fin tur! Jeg jobber i sfo, og har også mye utetid, som jeg koser meg i. ;) Vi er heldige som har slike utejobber. Men, om vinteren er det ikke mange som syns det. :)

Magny sa...

koselig ! og nydelig landlig sted... tok førskoleutdanning på 80 tallet, jobber ikke i barnehage lenger.Så deilig med båt på en stille sjø...
er den deres??
Ha en fin vår-uke...
klem, magny

Emmeline sa...

For noen heldige jenter som har denne supre muligheter til å komme ut i båt og ta en tur på sjøen i løpet av en arbeidsdag...Og ikke minst tenk så heldig ungene må være som har muligheten og som i tillegg har ansatte som tar det ekstra arbeidet og ansvaret det er med pittesmåinger i en båt!! Deilig, det ser så fritt og fint ut der du jobber--helt herlig!!

I dag er det siste runde med bloggbesøk etter ettårsjubileums innlegget der mange hadde vært på besøk. Det har vært så koselig å titte innom til alle som hilste til meg den dagen, mange inspirerende og lekre blogger og din er en av disse!!! Tusen takk for hilsenen fra deg, det satte jeg stor pris på! Håper du får en fin uke og at været viser sin vårlige side:)

borghild sa...

Ser ut som om du har en deilig arbeidsplass! Og deilig for ungene også! Tenker de koser seg, både i båten og i fjæra...
Ha en super uke! Klem B:-)

Camilla at home sa...

Heisann og tusen takk for veldig fin kommentar hos meg :O) Og for en fantastisk flott arbeidsplass du har ja, forstår at du liker deg godt der!
Jeg har samme type blogg som deg, men dersom du ser på innlegget mitt 22.februar, så har jeg link til en "oppskrift" på hvordan en kan lage en tredje kolonne, den fulgte jeg, men jeg laget en ekstra blogg som jeg prøvde på først. Lykke til:)

Magny sa...

Takk for koselig kommentar,- ha en fin sommerlig langhelg...

jeanette.blogspot.com sa...

Så fine bilder, tenker du koser deg på jobben:):) Ønsker deg en riktig fin langhelg!
-jeanette-

borghild sa...

Riktig god helg til deg også, det ser lovende ut værmessig ihvertfall, selv om litt av helgen tilbringes inne, malende:-) Klem B:-)

Hespe sa...

Oi, sann... Dette var et flott sted å jobbe - DEN utsikten!!! Virkelig nydelig var det! Herlig for deg, og herlig for barna..!

Ønsker deg en flott helg!!

Klemmer:o)