lørdag 3. mai 2008

LANGHELG

Deilig med langhelg. Har besøk av mine svigerforeldre. Det er alltid like koselig med besøk. Vi har ingen av vår familie i nærheten, så når de tar seg turen hit til Møre er de hjertlig velkommen.
Vi har dessverre ikke så veldig pent vær idag, men vi koser oss lell. Har ikke tatt noen nye bilder i det siste, så jeg legger bare ut noen detalj bilder hjemmefra.
Ønsker dere alle en fortsatt flott og vårlig helg.
Klem fra Marit.


7 kommentarer:

Helene sa...

Hei
Er bare innom for å ønske deg ei god helg.

Klem:0)

Ps:dersom det er ledig plass på Pay it forward blir jeg gjerne med.

Huset på toppen sa...

Å,ååå det er så delig med langhelg og i dag har vi vært på dagstur til Norheimsund i Hardanger. Sol og blå himmel, deilig og varmt!! Vi satt på brygga med årets første softis, hmmm!! Vi glemte kamera :( ja,ja...

Du har en koselig blogg med masse fin inspirasjon, jeg jobber og i barnehage, men ikke med de samme muligheter med sjø, mest fjellturer på oss!!!

Ha en fin lørdsgskveld og nyt søndagsen i morgen!!

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Takk for kommentaren! Jeg skjønner det er travelt for deg for det er det her å! Det har gått i ett men du må komme å se på "tjukke" Lucas snart! Han er blitt rund sies det! HA HA! Ha en fin kveld!!

Garden Angel sa...

Så mange fine bilder du viser her:) Masse lekker pynt hjemme hos deg ja!
Koselig med besøk da!
Ha en fortsatt fiiin helg!
Klem(",)

Anita sa...

Langhelg???? Arbeidshelg spør du meg;o) Men egentlig greit da, slipper litt av pliktene her hjemme!! Selv om jeg egentlig alltid kunne tenkt meg fri!! Koselige bilder, moro å få se litt detaljer!! Du får hilse alle sammen! Klem!

Anne-Berit sa...

Heia,du er blitt rene proffen med bildene dine du,masse flotte detaljer fra hjemmet ditt der ja.Du må ha det kos,og hils de andre.Good klem fra mamma!

Magdalena sa...

vakre saker her hos deg, duse farger... Skjønnt m Morgenstund har gull i mund...
ja sikkert koselig med besøk...
Klem fra Magny:)