mandag 9. juni 2008

HOUSE TO HOME
Sitter her i regnværet og blæsten. Blir litt deppa etter å ha hatt et helt nydelig vær i en uke.
I mangel på egne sommer og hage bilder, viser jeg dere noen bilder av fine hager og terrasser jeg fant hos House to home.
Der har de så utrolig mye fint både til hus og hage.


Ønsker dere alle en fin uke og håper dere har bedre vær enn vi. Klem.

10 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Sorry,drittvær her og i dag.Pappa er akkurat dratt på jobb og jeg er nesten ikke våken ennå,men må jo opp på grunn av Toya,hjeesp!Skal legge inn bilde av den flotte maddonnafiguren jeg fikk hos OB og S da de kom og hentet Fryd.Den er bare helt nydelig.No skal jeg gi hundene mat,ha det godt,goood klem fra mamma!

Anita sa...

Så kjedelig at været har sviktet dere! Håper det er tilbake snart!! Kypros! Det hørtes deilig ut!! 1eller 2 uker?? Nå skal Ane og jeg avgårde på en liten pute shoppe tur! Trenger noen flere puter til grillplassen! Før den kan blogges:o) Kos dere videre i sommeren! Klem!

Jeanette sa...

Hei - huff ja regnet har komt her også..litt godt også for d var ekstremt tørt nå.,du såg kanskje nyhetene i går, herfra Bergen.. ikke langt fra der jeg bor.. stod på nettet i dag at d er mistanke om en engangsgrill som noen barn har fyra opp!! D gikk heldigvis bra..
Har nå fått gjort litt husarbeid i dag da:) når solen svikter så er d nok å gjere inne,pjuh...
Skal snart på butikken å da skal jeg kjøpe meg roser, fortjener d etter å ha vasket huset! Må jo belønne seg selv da:)

Nydelige bilder du har lagt ut på bloggen din, ja en kan bli helt ør av alt d fine en kan få kjøpt!:) Lommeboken skulle vært kjempetjukk:)
Til helgen skal vi til Finse å male hytten, vi satte opp hytten i fjor,men rakk aldri å male før snøen kom, så nå lyt vi ta et tak.. håper bare d blir litt sol:)så kanskje d blir et blogg innlegg i neste uke:)
Ha en fortsatt fin uke og riktig god helg når den kommer:)
Klem j.

Huset i skogen sa...

Her høljer regnet ned, det ble plutselig slutt på finværet! Så tørt som det var så gjør det godt, men etter et par dager så hadde det gjort seg med litt sol igjen. Mange fine bilder fra den butikken. Utrolig mye fint å finne på nettet, skulle bare ønske at pengene rant like fort inn som de renner ut:)
Krysser fingrene for at solen kommer til helgen, og ønsker deg en godt helg!

Pernille sa...

Regn er helt i min stil. Da kan mye spennende skje på sky-fronten. Hi hi. I sol så blie det så mye pes. Hi hi.

Men du, for noen nydelige hagebilder du har her. Alle bildene passer perfekt inn hos meg;) Skulle bare ønsket at jeg hadde tak over platten og verandaen slik at jeg kunne ha hatt slike vakre møbler stående ute. Men jeg får nyte bildene dine istedenfor;)

Ha det toppers fremover og håper at solen titter fram hos dere.

Jeanette sa...

Titter bare innom for å ønske deg en riktig God Helg!
Klem j:)

Gamlå sa...

Heisann...håper solen skinner hos deg nå. Det gjør den ikke her hos meg, OK, den viser seg men det er kald vind!!!!
MEN jeg håper nå at sommeren blir som i fjor, ja da tar jeg lån og reiser til varmere strøk.
hilsen gamlå

Aina sa...

Flere som savner solen og sydenvarmen vi hadde ja, håper det snur snart. Nå må en jo følge med å løpe ut de stakkars stundene det er oppholds og et solgløtt.
Ha en fin uke uansett vær:0)

Klem A.

h.espe sa...

Hei på deg...
Håper været er snillere mot deg nå..? Her i Oslo har sommeren definitivt tatt pause, og ute er det kaldt!!! Håper det snur snart..!

Ønsker deg en flott uke på nordmøre!!

Klem fra Hildegunn :o)

Jeanette sa...

Innom en tur og ønsker deg en fin fin helg!:) Her skal d regne, så da får en kose seg inne med levende lys og friske blomster:)

Klemmer jeanette:)