onsdag 17. september 2008

HYTTEBILDER


Her kommer noen før og etter bilder fra hytta vår
på Tingvoll på Nordmøre.

Her har vi mye å henge fingrene i. Kjempeartig.

Har tatt vare på noe av det som fulgte med hytta. Noen malingsstrøk er alt som skal til. Begynner å bli no.Utsikten er det ingenting å si på. Nå er enda flere trær borte, så nå er den enda bedre.


Peisen er det koselig å fyre opp i. Selv om det ikke er blitt kaldt her ennå er det koselig bare sånn lell:-)

Disse puffene var det to av på hytta. Ble riktig så fine med ny farve og nye trekk på putene. Har ikke bilde av de helt ferdig ennå. Men det kommer.
Dette skapet "skrek" etter et strøk maling. Oppdaget da at oi, veggen bak var ikke malt. Det var malt rundt skapet.......Så da ble det ny farve på veggene også. Dvs. ikke helt ferdig med det ennå.Må si jeg er ganske så fornøyd med resultatet.


Kjøkkenskapene har også fått ny farve. Bondeblå. Ble litt roligere enn slik det var.Kommoden var egentlig fin som den var, men for å få den til å passe inn med resten av kjøkkenkroken og spiseplassen, måtte den bli blå.
Det kommer flere bilder senere. Skal også komme innom hos alle dere som er så snill å kommentere hos meg. Full skjerpings.

Ha en fortsatt flott uke. Klem Marit.

6 kommentarer:

Christinas låvebutikk sa...

Oi oi! Så fint det blir Marit!
Koselig hytte!
Ha ei fin uke!

Anne-Berit sa...

Se der ja,der var du igjen.Guri kor fint det blir,skapet ble kjempefint når du fikk vekk furufargen,kommoden likeså.Dere står på,og fint blir det.Gleder mag til fortsettelsen,er så gøy å se hvordan det blir etterhvert som hytta blir mer og mer dåkkers.Good mammaklem!

Pernille sa...

Så flink dere har vært. Og malingen gjør underverk ser jeg! Kanskje du og noe maling skulle ha vært en tur på hytta vår;)

Kos deg meg hyttelivet:)

Anita sa...

Åh! Så fint det blir!! Er bare sååå misunnelig!! Men det blir vel vår tur en gang også:o) Nå skal de store snart kjøres på skolen også skal Ane og jeg kose oss med en bytur! Hun trenger litt mere høst tøy og jeg, jeg trenger noe jeg også, ikke helt bestemt p hva, men..... Kos dere alle sammen!

Mari sa...

oj, så flott det blir da:-) så koselig med hytte alså...
og shopping hos Kikki er jo alltid like hyggelig, masse fint du har kjøpt deg..

nelam sa...

Du er dyktig moora :D

Ble utrolig koselig det spisehjørnet, gleder meg bare til å faktisk se det neste helg ;)