søndag 21. desember 2008

4.SØNDAG I ADVENT.

På denne dagen er det mange som pynter juletreet sitt.
Det skal ihvertfall jeg gjøre. I år har jeg kjøpt meg en liten gran. Jeg håper ihvertfall den er liten. Vanskelig å se før man får den inn i stua. Har i flere år hatt edelgran, men de er så omfangsrike. Så i år prøver vi noe nytt.
Fant disse nydelige bildene på nettet. Fantastisk flotte juletrær.
Noe å leve opp til når man skal pynte sitt eget tre. He he.
Til inspirasjon hvertfall.
Ønsker dere alle en fin 4. søndag i advent. Klem MaritDette bildet er fra Raphael Designs.Disse tre bildene er fra Country Home.

De siste fire bildene er fra House to Home.
Håper dere likte juletre bildene.

3 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hei,jenta mi,der har du funnet mye fint å vise fram ja.Tenk å kunne tatt seg en tur ut,og så kommet inn etter ei stund,og så hadde det sett ut som på noen av bildene der,sukk,drømme-drømme.Tenkte faktisk også å pynte juletreet i kveld,men tror det blir i morgen kveld i stedet,må gjøre noen omflytninger her først.Håper du er blitt bedre av influensaen,tungt å skulle holde på når man ikke er frisk.I kveld skal det steikes krumkaker her,jeg skal lage røra,og pappa skal steike,bra arbeidsfordeling,hehe.Ha det kos og hils de andre snuskan mine.Klem fra mamma!

Anita sa...

Skulle hatt vårt tre dere, det er absolutt ikke omfangsrikt;0) Hadde passet fint inn i en krok, hvor som helst *ler*! Vill jo ikke ha noe stort tre da, så jeg får vel ikke klage:0) Men jeg kunne nok tenkt meg ett som ikke greinene pekte rett opp på! Har AnneMalen fått bursdagsgaven sin? Glemte å skrive at det gave til bursdag og konvolutt til jul! God jul til dere alle der fra alle oss her! Klemmer fra Anita!

Aina sa...

Håper julefeiringen har vært fin og at du får en fin nyttårsaften.
Ønsker deg et godt nyttår!

Nyttårsklem på forskudd fra Aina.