onsdag 31. desember 2008

Ønsker alle bloggere og alle kjente et riktig
GODT NYTTÅR

Mange klemmer fra Marit.


Denne utrolig fine jule Tildaen er julegave fra min bror og svigerinne
Anita med avasblogg. har sydd den. Er ikke hun bra flink.

5 kommentarer:

Anita sa...

Jo hun er utrolig flink, altså;0) Nå er jeg på vei i dusjen! Druver med skikkelig opprydding på syrommet, men må ta det i litt puljer:0} Kalkunen er på vei inn i ovnen og Amalie og Vetle er ute en tur! KOs dere masse masse ikveld! klemmer fra Anita!

Christinas låvebutikk sa...

Hei Marit! Så fin tilda!!!
Takk for fine ord! Ikke vanskelig dette med bildene!!
Ha ett godt nytt år du og dine også!
Klem!

Anne-Berit sa...

Den var kjempefin,jovisst er hun flink,lager såå mye fint.Må kanskje vise fram min også,den er nydelig,med lys rosa kåpe og hvitt tilbehør.Håper dere får en fin kveld,blir stilt og rolig her også regner jeg med,hvis ikke noen plutselig ramler inn.Må være her sammen med hundene,vil ikke de skal bli redd.Pinnekjøtt står på menyen her,gleder meg.Pappa er bedre heldigvis.HA et riktig godt nyttår alle sammen.Nyttårsklem fra mamma!

Merethe sa...

Hei!
I år kom jula så fort at det ble ikke skrevet noen julekort. Var innom hos tante på Gruben og gjennom hennes blogg har jeg funnet veien til din. Håper dere har hatt en fin julefeiring og ønsker dere et godt nytt år!

Hilsen Merethe m/familie på Ytteren

Anne sa...

Nei men tenk..., først nå har jeg funnet ut av denne familieblogginga... hvior treig kanen trønder bli... datter av Anne Berit og svigerinnene til Anita??? helt utrolig jo...

...og nå fant jeg fram hit også...
så gøy da!!

Godt nyttår og god helg og alt godt ønskes deg så klart, alt på en gang her nå!!