søndag 6. april 2008

PEST OG BEST

Da er jeg blitt utfordret av Anita til "pest og best". Pesten må bli mitt kombinerte vaskerom/garderobe/bod. Sånn er det når man bor i et vanlig rekkehus. Er ikke så mange ledige rom eller boder å velge mellom, så da må det bare bli slik. Skal liksom prøve å holde orden der, men det er jammen ikke enkelt. Tror jeg døper rommet et multifunksjonsrom. Så får det bare være slik:-)

Besten får være min nye tv-krok. Rommet var i utgangspunktet spisestuen vår. Men så slo vi opp en vegg og laget det til soverom. Ikke fornøyd med den løsningen heller, så vi rev den veggen igjen og laget oss en tv-krok. Syns ikke den ble så værst jeg.


Og så må jeg bare vise dere mitt nye gamle bord. Syns det er såå fint. Fant det hos en bruktselger her i byen, som egentlig ikke selger møbler. Snakk om flaks. Ikke måtte jeg betale skjorta for det heller. Er kjempefornøyd.

Meningen var at jeg skulle male bordet hvitt, men da jeg kom hjem og fikk vasket av all skitten, ombestemte jeg meg. Ihvertfall for nå. Er så endelig når man først har malt. Får nyte det som det er en stund tenker jeg.


Tilslutt vil jeg utfordre Hespe og Jeanette69 til å vise oss sin Pest og Best. Håper de tar utfordringen. Da står det igjen å ønske alle en fortsatt god helg. Klem Marit.

5 kommentarer:

Anita sa...

Flink!! Var det pesten?? Hellenussen da!! Kjempeflott tv-krok!! Tror vi må en tur til dere snart jeg! Er jo endel år siden jeg har vært der, og med all den reklamen for Christina så.... Nå har jeg vært på loppis i to dager, og har kun endt opp med en ganske ny fløte mugge fra Rosenthal og en osteklokke! Sååå fantastiks mye dritt som selges! Vel det kommer bilder av funnene, og så håper vi på bedre lykke neste helg! Nå står middagen i ovnen, fløtegratinerte poteter og røkt svinekam!! Yammy!! Blir skikkelig sulten her jeg nå!! Skal gå og lage litt saus nå! Ha en koselig ettermiddag! Klem!

Anita sa...

Forresten de tulipanene som jeg har sett noen ganger nå ,er de kunstige?? Ser så flotte ut!

Anne-Berit sa...

Guri meg kor fint bordet var,mye finere enn jeg trodde.Du mo ikke male det,er du gærn,det er jo nydelig som det er.Kor heldig du var som fant det.-Så det var pesten din,jaja,vent til du ser min,men den kjenner du jo godt til fra før,hehe.Skal straks legge det inn,(hvis jeg tør)blir helt svett bare jeg tenker på det.Ha det kos,klem fra mora.Hils!!!:o)

Pernille sa...

Pesten din er jo bare peanuts!
Hi hi hi, men den tv-kroken din er jo bare såååå koselig. Og for å ikke snakke om bordet. Der gjorde du kjempehandel!

Jeanette sa...

Hei og god torsdag, snart helg!:)
Vi drar på hytten i helgen, det er jo Skarverennet i helgen:) så vi får hytten full av overnattings gjester,d blir kjekkt! vi har jo et nydelig ver no:) herligt! NYTER d så lenge d varer....
Hmmm Pest og Best ja, jeg jobber med saken,tjihi... d kommer d kommer:)

Stor klem fra j.