søndag 13. april 2008

VÅRDAG PÅ NORDMØRE
Da har vi hatt nok en flott dag her i Kristiansund. Maya og jeg gikk oss en laang tur. Viser dere noen skrytebilder av jenta mi. Fin ja.
På det nederste bildet er det utsikt med Smøla langt i bakgrunnen. Dessverre vises ikke detaljene så godt gjennom kameraet.

Ønsker dere alle en fortsatt fin søndagskveld og en flott kommende uke.
Klem fra Maya og Marit.

17 kommentarer:

Photo-Me-Life sa...

Hei Hei

De wallwordene er veldig ok så lenge man setter de på en glatt flate! (husk) www.wallword.com
Man bestiller fra USA men det er ikke så dyrt med frakt. Går rimelig fort å få dem også. Fikk en liten bok med sist pakke og det er utrolig mange muligheter man har gjennom dem, jeg tror dem har alt du kan tenke deg og mer til:)

tinemor sa...

Åh så søt da.
Her har solen også strålt i dag. Det er sååååå deilig! Får liksom våknet litt av vinterdvalen og får litt energi igjen.
Ha en strålende uke!

Tiril sa...

Så jo herlig ut med solskinn, det er vi spart for her, lenkter virkelig etter vårvarme. deilig liten vovse, vi er jo hundeeiere vi og.

Garden Angel sa...

Skjønne lille wofsen:)
Så deilig ut med sol! Her er det bare regn, regn, regn...
Mange fine Sia-bilder under her også!
Takk for koselig kommentar hos meg:)
Ha en strålende fin uke!
Klem fra meg(",)

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Ser jeg kan glede meg ja..Nydelige hunder. Ha en fin uke Marit!!

Anne-Berit sa...

Å,dere har jo nesten sommer,dere.Her er det masse snø rundt husveggene ennå,er så drittlei all snøen at fyyy.Jeg har fått solgt veggseksjonen,jippi,så no må jeg bare finne plass til alt som er i den.Får det ganske tomt i stua ei stund framover,tar noen uker før den nye kommer.Vi var og kosa litt med Lotta i går,ikke riktig så fælt som forrige gang,men jeg sa til Kari ar jeg angra på at jeg gav henne fra meg.Men ho har det jo bra,det ser vi jo.Maya ser ut som ho koser seg på tur,fine bilder du har tatt,headingbildet også,kjempefint.Ha en fin dag,jenta mi,klem fra mora:o)

h.espe sa...

Ser du hadde en helt annen søndag en her i Oslo... Æsj, her "silregnet" det hele dagen, og så absolutt ikke noe utevær...

I dag derimot har solen tittet frem, og jeg skal hjem og se om jeg kan skape litt vårstemning på verandaen...

Herlig uke til deg!

Klem :-)

nelam sa...

Er dette bilder du har tatt med mobilen din? Veldig bra i allefall. Blir vel kanskje slik når det er sol og lyst ute.

Pernille sa...

Så nydelige bilder du deler med oss. Ja jeg kan godt skjønne at du kaller de "skrytebilder". Du har en så hærlig og vakker hund at du godt kan skryte av henne og du kan også skryte av både bildene og av bloggen. For dette kan du!

Tusen takk for gratulasjonshilsningen til Lucky. Den satte vi pris på:)

beklager at jeg svarer så sent, men her har det gått i 100 med oppdatering og rydding på hjemmesia, bursdag og trening på Lucky, øvelseskjøring og fototur. Hi hi hi, husarbeidet roper på meg, men jeg er litt tunghørt tror jeg;)

Ha en hærlig uke og så snakkes vi snart igjen:)

Anita sa...

Så nydelig det ser ut som!! Dere er flinke til åkomme dere ut på tur!!! Nydelig bilde du har tatt til headingen din igjen!! Ha en strålende dag! Klem!

Anita sa...

Hallois!! Dersom du har lyst og har en e-post!! har jeg lyst å sende deg noen bilder av hvordan det er i hagen hos oss nå!! Er såå fornøyde skjønner du!!

nelam sa...

Det er ikke en dårlig innstilling i allefall. Klarer jeg ikke skrive mere, så får det bare holde med det jeg har :D Blir alltid bare babbel på slutten om jeg skal prøve mer. Prøver så hardt at alt blir bare tull :D

Christinas låvebutikk sa...

Hi hi..ja han er en hjerteknuser!! Skal ut å lufte han nå så kanskje han holder till i morra!! Er hjemme i morra, men send meld først du!!
Vi snx!!

Pernille sa...

Skal vi søke om å få enkelte 48-timersdøgn? Hi hi.
Koselig å få kommentarer fra deg og. Du må jo ha det travlere enn meg som bare driver rundt om kring med mora di og fotografere, mens vi skylder på at hunden skal luftes. Hi hi. Å nei gu som jeg overdrev no. Hi hi hi.

Natti natt:)

Kristin sa...

Hei har lagt deg til mine linker håper du syns det er ok?

EngleRommet sa...

så søt:)
Deilig med sol, kjenne at sommeren nermer seg for hver dag som går:)
ha en strålende dag:)

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Ja gleder meg til mere varer jeg også! Han har ikke hatt uhell inne enda! Og i natt var jeg oppe kun 1 gang og det var helst i morres 0630 ca.(alt er natt for mitt trøtt tryne..hihi) Han sier da ifra! Helt imponert av han jeg! Sikkert gjort en god jobb hun som hadde han!
Ha en fin dag Marit!