søndag 6. april 2008

SØNDAGSTUR

Idag har vi et nydelig vær her i Kristiansund. Maya og jeg har vært å gått tur i "hauan" bak huset vårt. Vi har et kjempefint fri område rett bak huset vårt. Nå holder de dessverre på å sprenge og gjøre klart for et nytt boligfelt der. Forferdelig trist at all frimark må vike for husbygging. Vi bor jo bare på øyer her i kommunen, så det er jo ikke så mye ledig mark igjen. Skjønner jo at de må ha tomter, men veldig trist er det jo.De ble litt uklare bildene, de er tatt med mobilen min. Skulle hatt flere m.pixler:-)
Da vi kom hjem fra tur, hadde vi fått besøk av Theodor. Da ble Maya sååå glad. Kan si det går vilt for seg når det kommer besøk. Maya elsker å få besøk. Om det er mennesker eller dyr:-) Men selvølgelig mest stas når Theodor kommer. Da "slåss" de om beinene og har det kjekt sammen. Maya hilser til alle sine tibbevenner i nabolaget. Og så hilser jeg til alle andre:-)

Klem og kos fra Maya og Marit.


17 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Der har du vært på luftetur ja,syns også det er synd at mye av det fine turområdet går tapt.Det er jo så fint oppi der.Maya har hatt en fin tur forstår jeg,ho ser ganske fornøyd ut,og så å få kjæresten på besøk når ho kom heim måtte jo være toppers.Fint vær her også,men en svinkald vind.Ha en fin ettermiddag,klem fra mor:o)

nelam sa...

Hei. Flott innlegg gitt, helt uten hjelp også :D Flink du er! Hehe.

Ja, veldig innholdsrik helg! Festen var sånn passe, ble kjedelig til slutt. Og formen var helt super :D

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Nå er tibbe gutt bestilt. Hentes neste mandag! Joho...her går det unna. Det ble den ho kosetibben. Gleder oss!! Men kommer til å spørre deg om litt av hvert!!Ha en fin kveld!

tinemor sa...

Det ligger en takk til deg på bloggen min.... :-)

nelam sa...

Tolmodig er mellomnavnet mitt :D

h.espe sa...

Åh, Maya er så søt..!! Hørtes ut som dere hadde en fin søndag. Her i Oslo var det skikelig "drittvær" i går! Regn og slutt fra alle kanter. Usj!! Vil ha vår jeg!!

Ha en superherlig uke!!

Klemmer :O)

Kine sa...

Kjempefin blogg du har her,takk for titten:)

Tonje sa...

Tusen takk fo hyggelig kommentar på min blogg,er koslig når man får slike tilbakemeldinger.

For noen nydellige hunder du har! De var nok kjempe glad for den søndagsturen=)

Bente sa...

Så kos:-) Herligere turkamerat kan en ikke få. Søte Maya. Og så artig å få besøk av en tibbegutt å få leke med når en kommer hjem.

borghild sa...

Det er supert å ha turterreng rett utenfor døra, det har vi også! Og her kommer det ikke tomter, men derimot litt lenger ned i 'høgget'... (Tomter som også vi har ventet på at kommunen skulle legge ut, men det tar sin tid. Til slutt kjøpte vi huset vi bor i nå, og har bodd her siden november.)

Den hjulvispen er din hvis du vil ha den, jeg kommer aldri til å bruke den eller savne den om den blir borte... Prøvde å henge den opp til pynt, men det ble liksom litt feil, hvis du skjønner... Så hvis du har lyst på den, kan du sende meg adressen din (gjerne på borghildm@hotmail.som), så ligger den snart i posten!:-) Klem B:-)

Millas hem sa...

Hej!
Jag är också 38 och jungfru! Med
intresset för inredning är det 3 punkter där vi är "lika"! KUL :)
Kram Camilla

Tonje sa...

Hei igjen!
Selvfølgelig syns jeg det er greit at du linker meg,det er jo bare kjempe koslig=)

borghild sa...

Var på posten tidligere i dag, jeg, så da går det vel en dag eller to:-) Klem B:-)

Min Verden sa...

De øverste bildene ser nesten ut som malerier. Jeg syntes de var fantastiske. Kjempefine! Hanne

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Gleder meg til mandag! Da kommer lille Lukas! Møtte en liten tibbe i dag...Ser at jeg gleder meg!!
Ha ei fin uke videre!!!

Pernille sa...

Så flotte hundebilder:) Ser ut som en veldig koselig tur!
Du, ikke for å gi deg heimlengsel, men det kaka var bare nyyyyydelig. Jeg hadde noen skikkelig koselige timer med foreldrene dine og lille Titti-mora som jeg kaller henne.

Håper du tar turen oppover til Stenesdagene til sommeren. Det er faktisk en del nytt der:)
Om du ser inn på Hanne Cecilies blogg, så finner du flere bilder fra turen.

Ha en flott onsdag og kos deg godt:)

Bente sa...

Takk for hyggelige hilsner på bloggenen mine. Ja jeg synes også Tibbeguttene mine er herlige:-)) Anbefaler deg sterkt å få deg en til, de blomstrer skikkelig opp når de får en lekekamerat. Tibbene har den effekten på oss, får du først en vil du gjerne ha fler:-)