torsdag 20. mars 2008

Datahjelp

Hjelpen kom fortere enn jeg trodde.
Min dataflinke datter kom å hjalp meg med
å få bilder og header i orden.
En stor takk til henne.
Nå skal hun hjelpe meg med å få teller opp å gå
også:-)

8 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Næmmen,jenta mi,velkommen til blogglandia.Ja dette har jeg venta lenge på,sååååå gøy,du skal få se hvor artig det er og så mange herlige mennesker det er der ute.No ringte Tage nettopp,han og Fredrik kommer nedover nå.Ha det kos,klem fra mamma,glad i deg:o)

nelam sa...

Heihei. Så flink du var å legge inn sideelementet helt nederst på siden da! Uten hjelp og greier ;) Langt på vei nå, ble veldig bra bloggen din. Gleder meg til å se neste innlegg uten min hjelp :D

Anne-Berit sa...

Er det drømmehuset du har lagt inn nederst her?Flott var det ihvertfall.Nå er guttan dratt igjen,men kommer hit i morra for å ligge resten av tia,det blir kos.Ha det kos dere som er heime,klem fra mamma:o)

Anita sa...

Gratulere såå masse!!! Og velkommen!! Kan love deg at du får dreis på dette fort som bare det!! Selv var jeg helt data håpløs,, men se hva jeg kan nå *ler*!! Gleder meg masse til å følge deg videre! Blir lissom som man har litt mere kontakt når man kan kikke inn til hverandre på den her måten;o) Kjempeflott heading bilde du har, så lekre ting! Nå lager Johnny frokost og jeg blogger!! Kjekk arbeidsfordeling;o) Han hilser og gleder seg til alle Roma bildene, det andre kan det være det samme med (sier han)! Men jeg gleder meg til resten også jeg, er ikke så nøye med Roma for meg! Forresten så snør det her og har vel snødd 20 cm allerede *argh*! Ha en koselig dag! Klemmer fra Anita!

Anita sa...

Linker deg forresten! Og du! Flott navn på bloggen din!

Anita sa...

Har akkurat vært ute og presentert ANe for snøen!! Ikke så populært;o) Men da har jeg iallefall prøvd!! Skal reklamere for bloggen din nåt jeg legger ut et nytt innlegg, så får du nok en del kommentarer!! Men man må stelle med kommentørene da *ler*!
Vi blogges! Klem!

nelam sa...

Hei hallo! Sjekk ut nye designet mitt på bloggen da :D

nelam sa...

Hællo.
Får se hva jeg får ordnet i photoshop. Kanskje få litt hjelp av noen som er ektremt flink til å klippe ut ordentlig osv. og kanskje lime inn sammen med den headeren jeg har akkurat nå ;)

Skrev aller først inn på mitt innlegg jeg da, det jeg pleier å gjøre, men måtten nesten bare skrive inn til deg også ;)