torsdag 20. mars 2008

Mitt første innlegg

Hurra. Da har jeg endelig tatt steget og startet min egen blogg. Er blitt så utrolig inspirert av alle dere som har så flotte blogger. Jeg har i ukesvis vært innom en hel haug med blogger som har min interresse Interiør som hovedtema. Så utrolig gøy å lese hva dere driver med og å se hva dere finner på av oppussing og kjøp av både nye og gamle skatter til hjemmene deres.

Mamman min (Mitt glade (hunde) liv) har mast på meg om at jeg må få meg min egen blogg. Og når jeg ser hvor mye artig hun har på bloggen sin og hvor mange flotte mennesker hun kommer i kontakt med, måtte jeg bare stupe i det. For ikke å snakke om min kjempeflinke svigerinne Anita(Anitas blogg). Utrolig kreativ og flink. Jeg er en stor kløne når det gjelder data, så i første omgang kommer det ikke noe bilde. Må ha help til å overføre osv.

Håper det ikke tar altfor lang tid å lære..... Tror dette kan bli kjempegøy og ser frem til å lese deres blogger og forhåpentligvis få til en bra blogg selv.

Håper alle får en fortsatt flott påske.

1 kommentarer:

Bente sa...

Hei velkommen i Bloggens verden. Jeg er stadig inn på din mors side og titter. Hun er veldig hyggelig og kjempe flink. Ser du har ei lita tibbejente. Det er vel min store interess i tillegg til hage. Så mine to blogger handler om nettopp Tibber og Hage. Skal bli artig å følge med på din blogg fremover.