søndag 23. mars 2008

SNØVÆR

Dette var været vi hadde igår. Nydelig sol fra skyfri himmel. Min datter og jeg tok bussen til byen og gikk å "vindusshoppet"litt. Gikk tur med Maya. Hun bare elsker å få springe i sneen. Jo mer sne jo bedre. Men tror dere været kunne holde seg slik.....neida for.........


Dette er været vi har nå. Tett snøvær. Da er det godt å være inne i varmen. Sitter å venter på guttene mine, som har vært på påskeferie i Mo i Rana. De har vært kjempeheldig med været. Sol fra skyfri himmel hver dag. De har sikkert fått fin farve tenker jeg. Heldiggriser. Ønsker alle bloggere og alle andre en fortsatt flott påske. Det lille som er igjen av den. Hilsen Marit

9 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Næmmen fyrsom for et vær dere har.No har du vel fått heim karan.Tage tingte da de kjørte forbi kvernberget,så nå puster jeg lettere,hehe,du veit no eg:)Nå må dere bare kose dere,klem fra mamma:o)

Lene sa...

Hei, Marit :) Såå koselig å hilse på Anne-Berits familie. Og, ja - jeg ser du har en flott mann, noen skjønne unger - og selvfølgelig en nydelig hund. Skulle vel bare mangel - når man kommer fra en hundeglad familie.

Vi har også en liten vofs - en blanding av bicion frisee og dacs. Godjenta vår, som har gått heeelt bananas i snpen som har kommet igjen her :)

Ha en fortsatt fin påskekveld.

Klem fra Lene

Anita sa...

Så nå er de kanskje i hus??!! Dritt vær ser det ut til! Godt vær ute og være inne i!!! Her er det kaldt, i natt -12, ,men har vært nydelig sol da! Imorgen melder de mere snø *argh*! Ha en koselig kveld med alle sammen! Klem Anita

Hulda sa...

Heisann! Jeg fant deg gjennom bloggen til svigerinna di. :) Ser ut til å bli kosleig her hos deg. :) Søt hund du har, vi hadde også en hund som het Maja, en bichon frisè. Dessverre mistet vi henne i fjor sommer, 14 år var hun. Men, selvom hun var gammel var det veldig trist. Har heldigvis to friske unghunder, Tuva på snart 3 år og Emma på snart 1 år. :) Også Bichon frisè.

nelam sa...

Er ikke helt greit det været vi har i Kristiansund, men jeg mener nå at det enten skal komme massevis av snø eller bare forsvinne helt - enten eller :D

Christinas låvebutikk sa...

Hei Marit! Velkommen som ny blogger. Skal love deg at du blir hektet nå. Så koselig og sosialt. Fint navn på bloggen. Ha en fin dag videre.

My little footprints sa...

Hei!
Måtte jo titte en liten tur innom deg, var inne hos Anita som fortalte det var kommet en ny blogger ;)
Velkommen til blooglandia!
MVH fra Beth

Lena sa...

Tenkte jeg skulle trøste deg med at vi har nøyaktig samme flotte vår-vær her hos oss også...
Fin blogg du har - takk for titten!

nelam sa...

Det er artig å forandre :D men så er jo jeg litt ubesluttsom også da.. Ja, synes det var et veldig koselig bilde av meg og lena! Bare kjekt å legge igjen kommentarer. Glad i deg også!